Biljett sökning

Hitta Lavrio Folegandros färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Lavrio till Folegandros med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Lavrio till Folegandros. För mer information och en snabb offert på Lavrio Folegandros färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Lavrio Folegandros vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Lavrio till Folegandros

Guide till Lavrio

Lavrio är en hamnstad i den sydöstra delen av Attika i Grekland. Lavrio har nyligen blivit skapad av byggandet av en ny hamn och stora färjeterminalen för de grekiska öarna och en viktig knutpunkt för färjor till Kykladerna.

Guide till Folegandros

Folegandros är en liten grekisk ö i Egeiska havet och bildar delar av Kykladerna. Karavostasiss är den största hamnen som ligger på den södra sidan av ön. Hamnen har minimal anläggningar men har en regelbunden busstrafik som ansluter till de större byarna på ön.

Hitta alternativ till Lavrio Folegandros färjor