Biljett sökning

Hitta Leros Agathonisi färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Leros till Agathonisi med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Leros till Agathonisi. För mer information och en snabb offert på Leros Agathonisi färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Leros Agathonisi vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Leros till Agathonisi

Guide till Leros

Leros är en grekisk ö och kommun Dodekaneserna i södra Egeiska havet. Den viktigaste hamnen i Leros ligger i staden Lakki och var tidigare flottbasen för Tyskland och Italien. Hamnen har nu blivit en färjeterminal för besökande turister. Hamnen och terminalen har en begränsad mängd anläggningar, men den största staden är inom gångavstånd som ger tillgång till kollektivtrafik, hyrbil och taxi.

Guide till Agathonisi

Agathonisi är en liten grekisk ö som ligger i den nordligaste punkten på Dodekaneserna och är omgiven av flera mindre öar. St Georges hamn är öns enda hamn och har reguljär trafik till och från Kos och de omgivande öarna.

Hitta alternativ till Leros Agathonisi färjor