Biljett sökning

Hitta Leros Ayios Kirikos färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Leros till Ayios Kirikos som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Leros till Ayios Kirikos färja! Se nedan för information om Leros Ayios Kirikos färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Leros till Ayios Kirikos

Guide till Leros

Leros är en grekisk ö och kommun Dodekaneserna i södra Egeiska havet. Den viktigaste hamnen i Leros ligger i staden Lakki och var tidigare flottbasen för Tyskland och Italien. Hamnen har nu blivit en färjeterminal för besökande turister. Hamnen och terminalen har en begränsad mängd anläggningar, men den största staden är inom gångavstånd som ger tillgång till kollektivtrafik, hyrbil och taxi.

Guide till Ayios Kirikos

Agios Kirikos, som är huvudstad på Ikaria, ligger på den sydöstra kusten och grundades av sjömän för cirka 300 år sedan. Alla offentliga tjänster på ön finns vid hamnen, liksom regelbunden färjetrafik som ansluter till de omgivande öarna.

Hitta alternativ till Leros Ayios Kirikos färjor