Biljett sökning

Hitta Leros Fournoi färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Leros till Fournoi som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Leros till Fournoi färja! Se nedan för information om Leros Fournoi färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Leros till Fournoi

Guide till Leros

Leros är en grekisk ö och kommun Dodekaneserna i södra Egeiska havet. Den viktigaste hamnen i Leros ligger i staden Lakki och var tidigare flottbasen för Tyskland och Italien. Hamnen har nu blivit en färjeterminal för besökande turister. Hamnen och terminalen har en begränsad mängd anläggningar, men den största staden är inom gångavstånd som ger tillgång till kollektivtrafik, hyrbil och taxi.

Guide till Fournoi

Fournoi är en liten grekisk ö i norra Egeiska regionen och är den största hamnen i den grupp av små öar. Staden Fournoi är mycket traditionell och oförstörd, med majoriteten av invånarna är fiskare.

Hitta alternativ till Leros Fournoi färjor