Biljett sökning

Hitta Leros Kalymnos färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Leros till Kalymnos överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Leros till Kalymnos på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Leros Kalymnos färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Leros Kalymnos färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Leros Kalymnos länkarna nedan.

Färjor från Leros till Kalymnos

Guide till Leros

Leros är en grekisk ö och kommun Dodekaneserna i södra Egeiska havet. Den viktigaste hamnen i Leros ligger i staden Lakki och var tidigare flottbasen för Tyskland och Italien. Hamnen har nu blivit en färjeterminal för besökande turister. Hamnen och terminalen har en begränsad mängd anläggningar, men den största staden är inom gångavstånd som ger tillgång till kollektivtrafik, hyrbil och taxi.

Guide till Kalymnos

Kalymnos är en grekisk ö i sydöstra Egeiska havet, som utgör en del av de Dodcanese öarna. Färjehamnen ligger i hjärtat av ön och är den perfekta inkörsporten för att utforska de omgivande öarna. Hamnen erbjuder en rad faciliteter för besökande passagerare.

Hitta alternativ till Leros Kalymnos färjor