Biljett sökning

Hitta Leros Patmos färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Leros till Patmos med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Leros till Patmos rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Leros Patmos färjor som inkluderar tidtabeller, Leros Patmos färjepriser och info hur man bokar Leros Patmos färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Patmos till Leros sida!

Färjor från Leros till Patmos

Guide till Leros

Leros är en grekisk ö och kommun Dodekaneserna i södra Egeiska havet. Den viktigaste hamnen i Leros ligger i staden Lakki och var tidigare flottbasen för Tyskland och Italien. Hamnen har nu blivit en färjeterminal för besökande turister. Hamnen och terminalen har en begränsad mängd anläggningar, men den största staden är inom gångavstånd som ger tillgång till kollektivtrafik, hyrbil och taxi.

Guide till Patmos

Patmos är en liten grekisk ö i Egeiska havet och den nordligaste av de Dodekaneserna. Öns viktigaste hamn i Patmos ligger i staden Skala och har bra förbindelser med buss och via väg, med alla skyltar på grekiska och engelska, även om anläggningar i hamnen är mycket begränsade.

Hitta alternativ till Leros Patmos färjor