Biljett sökning

Hitta Limnos Vathi färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Limnos till Vathi som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Limnos till Vathi färja! Se nedan för information om Limnos Vathi färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Limnos till Vathi

Guide till Limnos

Limnos är en grekisk ö i norra Egeiska havet och är huvudorten på ön Myrina. Faciliteter i hamnen är begränsade, men den närliggande staden Myrina har ett utbud av bekvämligheter för besökare.

Guide till Vathi

Vathi är en stad på ön Samos som ligger i norra Egeiska havet i Grekland, det är en huvudstad och den största staden på ön. Vathi är en av två portar på Samos som ligger på den östra delen av ön. Känd för sitt kristallklara vatten och grönskande terräng och det är ett populärt turistmål. Huvudstaden ligger vid hamnen, som sträcker sig ut till en vacker vik.

Hitta alternativ till Limnos Vathi färjor