Biljett sökning

Hitta Lipari Palermo färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Lipari till Palermo överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Lipari till Palermo på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Lipari Palermo färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Lipari Palermo färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Lipari Palermo länkarna nedan.

Färjor från Lipari till Palermo

Guide till Lipari

Lipari är den största av de Eoliska öarna i Tyrrenska havet utanför norra kusten av Sicilien. Historiskt är den viktigaste industrin i Lipari pimpsten, som också levereras internationellt. Den lilla hamnen i Lipari erbjuder ett bra utbud av faciliteter för passagerare som besöker ön.

Guide till Palermo

Palermo är en stad och huvudstad i den autonoma regionen Sicilien och provinsen Palermo. Hamnen i Palermo är den största på ön Sicilien, med regelbundna förbindelser till fastlandet Italien. Hamnen har mycket begränsade faciliteter, men har regelbundna snabba tåg och bussar. Hamnen är belägen i hjärtat av staden, så att restauranger och shopping är nära till hands.

Hitta alternativ till Lipari Palermo färjor