Biljett sökning

Hitta Lipari Salerno färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Lipari till Salerno med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Lipari till Salerno rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Lipari Salerno färjor som inkluderar tidtabeller, Lipari Salerno färjepriser och info hur man bokar Lipari Salerno färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Salerno till Lipari sida!

Färjor från Lipari till Salerno

  • Alilauro
    2 avgångar per vecka Lipari Salerno Färjor (5h 45m)

Guide till Lipari

Lipari är den största av de Eoliska öarna i Tyrrenska havet utanför norra kusten av Sicilien. Historiskt är den viktigaste industrin i Lipari pimpsten, som också levereras internationellt. Den lilla hamnen i Lipari erbjuder ett bra utbud av faciliteter för passagerare som besöker ön.

Guide till Salerno

Salerno är en stad i sydvästra Italien som ligger på Salernobukten i Tyrrenska havet. Salerno är den största staden nära Amalfikusten, som omfattar städerna Amalfi och Positano. Staden har en lång historia och är fylld med sevärdheter och arkitektur för besökande turister att beundra. Den viktigaste hamnen i Salerno är beläget väster om staden och är lätt att nå med bil och kollektivtrafik och har bra passageraranläggningar.

Hitta alternativ till Lipari Salerno färjor