Biljett sökning

Hitta Marseille Tunis färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Marseille till Tunis med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Marseille till Tunis rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Marseille Tunis färjor som inkluderar tidtabeller, Marseille Tunis färjepriser och info hur man bokar Marseille Tunis färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Tunis till Marseille sida!

Färjor från Marseille till Tunis

  • Corsica Linea
    3 avgångar per vecka Marseille Tunis Färjor (21h 0m)
  • CTN Ferries
    3 avgångar per vecka Marseille Tunis Färjor (21h 0m)

Guide till Marseille

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Guide till Tunis

Tunis är huvudstaden i Tunisien och ligger på Medelhavets kust i Afrika. Staden har fortfarande en mycket fransk kolonial känsla som fortfarande återspeglas genom sin mat och arabiska kryddor. Den viktigaste hamnen och även fiskehamnen ligger i staden La Goulette, vilket inte är så längt från Tunis. Man kommer att hitta några av de finaste fiskrestaurangerna runt hamnen coh lite annat.

Hitta alternativ till Marseille Tunis färjor