Biljett sökning

Hitta Milos Heraklion färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Milos till Heraklion överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Milos till Heraklion på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Milos Heraklion färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Milos Heraklion färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Milos Heraklion länkarna nedan.

Färjor från Milos till Heraklion

  • Minoan Lines
    1 1 Veckovis Milos Heraklion Ferry (4h 0m)
  • Anek Lines
    1 1 Veckovis Milos Heraklion Ferry (11h 10m)

Guide till Milos

Milos är en grekisk ö i Egeiska havet den sydligaste ön i Kykladerna gruppen. Ön är känd för statyn av Afrodite. Färjehamnen i Milos ligger i hamnstaden Adamas i mitten av ön. Hamnen har begränsade faciliteter, men är ligger närheten till staden där man hittar alla bekvämligheter och tillgång till kollektivtrafik.

Guide till Heraklion

Heraklion är den största staden och huvudstad på ön Kreta i Grekland. Heraklion är en viktig sjöfart och hamnen, som är belägen centralt på nordöstra kusten av Kreta. Det är lätt att nå med bil eller kollektivtrafik. Hamnen har omfattande faciliteter som är tillgängliga för besökande passagerare samt restauranger och shopping inom gångavstånd.

Hitta alternativ till Milos Heraklion färjor