Biljett sökning

Hitta Mykonos Serifos färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Mykonos till Serifos som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Mykonos till Serifos färja! Se nedan för information om Mykonos Serifos färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Mykonos till Serifos

  • SeaJets
    7 avgångar per vecka Mykonos Serifos Färjor (7h 10m)

Guide till Mykonos

Mykonos är en grekisk ö och en del av Kykladerna. Mykonos hamn har kopplingar till de övriga Kykladerna och det grekiska fastlandet. Ön är ett populärt turistmål och den livliga hamnen har regelbundna dagliga förbindelser och en buss som går från den gamla hamnen.

Guide till Serifos

Serifos är belägen i Egeiska havet i västra Kykladernas ögrupp och har blivit en populär semesterort för grekiska besökare. Ön har en charmig orörd kvalitet, med fantastisk utsikt och traditionella vita målade byggnader. Färjehamnen ligger på den sydöstra hörnet av ön.

Hitta alternativ till Mykonos Serifos färjor