Biljett sökning

Hitta Mykonos Vathi färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Mykonos till Vathi med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Mykonos till Vathi. För mer information och en snabb offert på Mykonos Vathi färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Mykonos Vathi vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Mykonos till Vathi

Guide till Mykonos

Mykonos är en grekisk ö och en del av Kykladerna. Mykonos hamn har kopplingar till de övriga Kykladerna och det grekiska fastlandet. Ön är ett populärt turistmål och den livliga hamnen har regelbundna dagliga förbindelser och en buss som går från den gamla hamnen.

Guide till Vathi

Vathi är en stad på ön Samos som ligger i norra Egeiska havet i Grekland, det är en huvudstad och den största staden på ön. Vathi är en av två portar på Samos som ligger på den östra delen av ön. Känd för sitt kristallklara vatten och grönskande terräng och det är ett populärt turistmål. Huvudstaden ligger vid hamnen, som sträcker sig ut till en vacker vik.

Hitta alternativ till Mykonos Vathi färjor