Biljett sökning

Hitta Naxos Heraklion färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Naxos till Heraklion som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Naxos till Heraklion färja! Se nedan för information om Naxos Heraklion färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Naxos till Heraklion

Guide till Naxos

Naxos är den största grekiska ön i Kykladerna gruppen i Egeiska havet. Färjehamnen ligger i den norra delen av ön och har goda förbindelser med väg. Naxos ligger nära stadens centrum där alla faciliteter är tillgängliga för passagerare som stiger på.

Guide till Heraklion

Heraklion är den största staden och huvudstad på ön Kreta i Grekland. Heraklion är en viktig sjöfart och hamnen, som är belägen centralt på nordöstra kusten av Kreta. Det är lätt att nå med bil eller kollektivtrafik. Hamnen har omfattande faciliteter som är tillgängliga för besökande passagerare samt restauranger och shopping inom gångavstånd.

Hitta alternativ till Naxos Heraklion färjor