Biljett sökning

Hitta Naxos Kimolos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Naxos till Kimolos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Naxos till Kimolos. För mer information och en snabb offert på Naxos Kimolos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Naxos Kimolos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Naxos till Kimolos

Guide till Naxos

Naxos är den största grekiska ön i Kykladerna gruppen i Egeiska havet. Färjehamnen ligger i den norra delen av ön och har goda förbindelser med väg. Naxos ligger nära stadens centrum där alla faciliteter är tillgängliga för passagerare som stiger på.

Guide till Kimolos

Kimolos är en bergig ö i den sydvästra spetsen av Kykladerna gruppen i Grekland och är en lugn semesterort. Hamnen i Kimolos har kopplingar till Pireus hamnen i Aten året runt via färja. Hamnen har begränsade faciliteter, men har bussförbindelser och taxi som är tillgängliga.

Hitta alternativ till Naxos Kimolos färjor