Biljett sökning

Hitta Oslo Kiel färjor på Ferries.se

Här på Ferries.se, har vi färjor från Oslo till Kiel med varje ledande rederi.

För mer information om Färjor från Oslo till Kiel, inklusive tidtabeller, priser och information om hur man bokar, får ni välja överfart, antalet passagerare och klicka på sök. Att hitta billiga färjor med Ferries.se kan inte bli enklare!

Eller om ni föredrar en annan väg, så varför inte titta på en av Oslo Kiel alternativen nedan?

Färjor från Oslo till Kiel

  • Color Line
    10 avgångar per vecka Oslo Kiel Färjor (20h 0m)

Guide till Oslo

Oslo är huvudstaden i Norge och är ett viktigt centrum för maritim handel och industri i Europa, centrum för några av världens största rederier. Hamnen är belägen i centrum av Oslo och är Norges största godshamn samt passagerarhamn. Hamnen har bra faciliteter och är lättillgängligt med väg-och järnvägsförbindelser.

Guide till Kiel

Kiel är en stor stad i Tyskland. På grund av sitt geografiska läge på den sydvästra kusten av Östersjön, har det blivit ett populärt maritima centrum för Tyskland. Det är ett hem till den tyska marinen Det är en viktig hamn för kryssningsfartyg på Östersjön. Hamnen i Kiel har moderna och välutrustade passagerarterminaler samt förstklassig passageraranläggningar. Vägförbindelser via A7 motorvägen till resten av Tyskland och tågförbindelser till resten av det tyska järnvägsnätet.

Hitta alternativ till Oslo Kiel färjor