Biljett sökning

Hitta Palermo Cagliari färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Palermo till Cagliari med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Palermo till Cagliari rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Palermo Cagliari färjor som inkluderar tidtabeller, Palermo Cagliari färjepriser och info hur man bokar Palermo Cagliari färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Cagliari till Palermo sida!

Färjor från Palermo till Cagliari

  • Tirrenia
    2 avgångar per vecka Palermo Cagliari Färjor (12h 1m)

Guide till Palermo

Palermo är en stad och huvudstad i den autonoma regionen Sicilien och provinsen Palermo. Hamnen i Palermo är den största på ön Sicilien, med regelbundna förbindelser till fastlandet Italien. Hamnen har mycket begränsade faciliteter, men har regelbundna snabba tåg och bussar. Hamnen är belägen i hjärtat av staden, så att restauranger och shopping är nära till hands.

Guide till Cagliari

Cagliari är huvudstaden på Sardinien i Italien. Staden har en av de största hamnarna i Medelhavet. Den historiska porten har fungerat som kommersiell trafik i över 2500 år och blomstrade under den romerska eran. Den antika staden har en lång historia fylld med vackra jugendarkitektur och monument.

Hitta alternativ till Palermo Cagliari färjor