Biljett sökning

Hitta Palermo Tunis färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Palermo till Tunis med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Palermo till Tunis rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Palermo Tunis färjor som inkluderar tidtabeller, Palermo Tunis färjepriser och info hur man bokar Palermo Tunis färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Tunis till Palermo sida!

Färjor från Palermo till Tunis

Guide till Palermo

Palermo är en stad och huvudstad i den autonoma regionen Sicilien och provinsen Palermo. Hamnen i Palermo är den största på ön Sicilien, med regelbundna förbindelser till fastlandet Italien. Hamnen har mycket begränsade faciliteter, men har regelbundna snabba tåg och bussar. Hamnen är belägen i hjärtat av staden, så att restauranger och shopping är nära till hands.

Guide till Tunis

Tunis är huvudstaden i Tunisien och ligger på Medelhavets kust i Afrika. Staden har fortfarande en mycket fransk kolonial känsla som fortfarande återspeglas genom sin mat och arabiska kryddor. Den viktigaste hamnen och även fiskehamnen ligger i staden La Goulette, vilket inte är så längt från Tunis. Man kommer att hitta några av de finaste fiskrestaurangerna runt hamnen coh lite annat.

Hitta alternativ till Palermo Tunis färjor