Biljett sökning

Hitta Palma Barcelona färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Palma till Barcelona överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Palma till Barcelona på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Palma Barcelona färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Palma Barcelona färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Palma Barcelona länkarna nedan.

Färjor från Palma till Barcelona

  • Balearia
    7 avgångar per vecka Palma Barcelona Färjor (7h 45m)
  • Trasmediterranea
    9 avgångar per vecka Palma Barcelona Färjor (7h 30m)

Guide till Palma

Palma är huvudstaden i den autonoma regionen Balearerna i Spanien och ligger på den södra kusten av ön på Bay of Palma. Staden är rik på spansk historia och är en viktig hamn bland Balearerna, välkomnar många turister och kryssningsfartyg under hela säsongerna.

Guide till Barcelona

Barcelona är huvudstad i Katalonien och den näst största staden i Spanien. Idag är staden världsledande inom turism och handel, och är ett av världens största globala städer. Barcelona är också en stor knutpunkt med en av Europas viktigaste hamnar, anslutningar till de omfattande motorvägarna och höghastighetståg som ansluter till Spanien, Frankrike och övriga Europa.

Hitta alternativ till Palma Barcelona färjor