Biljett sökning

Hitta Panarea Lipari färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Panarea till Lipari med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Panarea till Lipari rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Panarea Lipari färjor som inkluderar tidtabeller, Panarea Lipari färjepriser och info hur man bokar Panarea Lipari färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Lipari till Panarea sida!

Färjor från Panarea till Lipari

Guide till Panarea

Panarea är den näst minsta av de åtta Eoliska öarna på Siciliens kust, och kan endast nås med färja. Ön saknar vägar och bara 300 invånare, så att hitta hamnen är mycket enkel. Färjehamnen har begränsade faciliteter, men är omgivet av restauranger och kaféer som ligger inom gångavstånd. Ön har blivit en populär destination för kändisar gömmer sig från paparazzi för en lugn semester.

Guide till Lipari

Lipari är den största av de Eoliska öarna i Tyrrenska havet utanför norra kusten av Sicilien. Historiskt är den viktigaste industrin i Lipari pimpsten, som också levereras internationellt. Den lilla hamnen i Lipari erbjuder ett bra utbud av faciliteter för passagerare som besöker ön.

Hitta alternativ till Panarea Lipari färjor