Biljett sökning

Hitta Panarea Salina färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Panarea till Salina med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Panarea till Salina rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Panarea Salina färjor som inkluderar tidtabeller, Panarea Salina färjepriser och info hur man bokar Panarea Salina färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Salina till Panarea sida!

Färjor från Panarea till Salina

Guide till Panarea

Panarea är den näst minsta av de åtta Eoliska öarna på Siciliens kust, och kan endast nås med färja. Ön saknar vägar och bara 300 invånare, så att hitta hamnen är mycket enkel. Färjehamnen har begränsade faciliteter, men är omgivet av restauranger och kaféer som ligger inom gångavstånd. Ön har blivit en populär destination för kändisar gömmer sig från paparazzi för en lugn semester.

Guide till Salina

Salina är en ö norr om Sicilien i södra Italien och är den näst största ön i öriket. Staden består av sex vulkaner, som nu är inaktiva och var en gång en grekisk uppgörelse. Ön är liten så att hamnen är lättillgänglig och väl skyltade på hela ön, anläggningarna är bra för alla person-och godstrafiken till och från fastlandet Italien.

Hitta alternativ till Panarea Salina färjor