Biljett sökning

Hitta Panormitis Rhodos färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Panormitis till Rhodos överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Panormitis till Rhodos på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Panormitis Rhodos färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Panormitis Rhodos färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Panormitis Rhodos länkarna nedan.

Färjor från Panormitis till Rhodos

Guide till Panormitis

Panormitis är en by som ligger söder om staden Simi (Symi). Mest känd för sin 18: e tals kloster som ligger vid havet i byn och är synlig från färjan när den anländer i hamnen. Det finns regelbundna färjor från Rhodos och Kos i den pittoreska byn.

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Hitta alternativ till Panormitis Rhodos färjor