Biljett sökning

Hitta Paros Anafi färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Paros till Anafi överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Paros till Anafi på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Paros Anafi färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Paros Anafi färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Paros Anafi länkarna nedan.

Färjor från Paros till Anafi

Guide till Paros

Paros är en del av Kykladerna ögruppen och ligger i Egeiska havet i Grekland. Hhamnen är den viktigaste transportnav för Kykladerna. Ön erbjuder vackra stränder och livligt nattliv, vilket gör det till ett populärt stopp för turister. Hamnen är mycket lätt att hitta var som helst på ön och är fullt utrustad med all persontrafik som man förväntar sig.

Guide till Anafi

Anafi är en grekisk ö i Kykladerna strax öster om Santorini. Denna vackra ö har en befolkning på under 300 människor, och är så liten att man enkelt kan gå från ena sidan till den andra. Anafi kan endast nås via båt eller färja till den lilla hamnen med regelbundna och pålitliga tjänster till och från fastlandet, hamnen erbjuder enkel tillgång till busstrafik för att utforska Anafi.

Hitta alternativ till Paros Anafi färjor