Biljett sökning

Hitta Paros Kos färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Paros till Kos överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Paros till Kos på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Paros Kos färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Paros Kos färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Färjor från Paros till Kos

Guide till Paros

Paros är en del av Kykladerna ögruppen och ligger i Egeiska havet i Grekland. Hhamnen är den viktigaste transportnav för Kykladerna. Ön erbjuder vackra stränder och livligt nattliv, vilket gör det till ett populärt stopp för turister. Hamnen är mycket lätt att hitta var som helst på ön och är fullt utrustad med all persontrafik som man förväntar sig.

Guide till Kos

Kos är en grekisk ö i Dodcanese gruppen och är den näst största i ögruppen efter Rhodos. Känd för att vara ett populärt turistmål med sin vackra stad och vackra stränder. Kos hamn ligger i Kos stad i den nordöstra delen av ön och är en livlig stad med manga aktiviteter. Hamnen har regelbundna förbindelser med fastlandet och de övriga Tolvöarna, med bra faciliteter och anslutningar till kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Paros Kos färjor