Biljett sökning

Hitta Paros Lavrio färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Paros till Lavrio som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Paros till Lavrio färja! Se nedan för information om Paros Lavrio färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Paros till Lavrio

  • SeaJets
    1 1 Veckovis Paros Lavrio Ferry (4h 20m)

Guide till Paros

Paros är en del av Kykladerna ögruppen och ligger i Egeiska havet i Grekland. Hhamnen är den viktigaste transportnav för Kykladerna. Ön erbjuder vackra stränder och livligt nattliv, vilket gör det till ett populärt stopp för turister. Hamnen är mycket lätt att hitta var som helst på ön och är fullt utrustad med all persontrafik som man förväntar sig.

Guide till Lavrio

Lavrio är en hamnstad i den sydöstra delen av Attika i Grekland. Lavrio har nyligen blivit skapad av byggandet av en ny hamn och stora färjeterminalen för de grekiska öarna och en viktig knutpunkt för färjor till Kykladerna.

Hitta alternativ till Paros Lavrio färjor