Biljett sökning

Hitta Paros Leros färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Paros till Leros som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

Färjor från Paros till Leros

Guide till Paros

Paros är en del av Kykladerna ögruppen och ligger i Egeiska havet i Grekland. Hhamnen är den viktigaste transportnav för Kykladerna. Ön erbjuder vackra stränder och livligt nattliv, vilket gör det till ett populärt stopp för turister. Hamnen är mycket lätt att hitta var som helst på ön och är fullt utrustad med all persontrafik som man förväntar sig.

Guide till Leros

Leros är en grekisk ö och kommun Dodekaneserna i södra Egeiska havet. Den viktigaste hamnen i Leros ligger i staden Lakki och var tidigare flottbasen för Tyskland och Italien. Hamnen har nu blivit en färjeterminal för besökande turister. Hamnen och terminalen har en begränsad mängd anläggningar, men den största staden är inom gångavstånd som ger tillgång till kollektivtrafik, hyrbil och taxi.

Hitta alternativ till Paros Leros färjor