Biljett sökning

Hitta Paros Serifos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Paros till Serifos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Paros till Serifos. För mer information och en snabb offert på Paros Serifos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Paros Serifos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Paros till Serifos

  • SeaJets
    7 avgångar per vecka Paros Serifos Färjor (8h 55m)
  • Hellenic Seaways
    1 1 Veckovis Paros Serifos Ferry (2h 0m)

Guide till Paros

Paros är en del av Kykladerna ögruppen och ligger i Egeiska havet i Grekland. Hhamnen är den viktigaste transportnav för Kykladerna. Ön erbjuder vackra stränder och livligt nattliv, vilket gör det till ett populärt stopp för turister. Hamnen är mycket lätt att hitta var som helst på ön och är fullt utrustad med all persontrafik som man förväntar sig.

Guide till Serifos

Serifos är belägen i Egeiska havet i västra Kykladernas ögrupp och har blivit en populär semesterort för grekiska besökare. Ön har en charmig orörd kvalitet, med fantastisk utsikt och traditionella vita målade byggnader. Färjehamnen ligger på den sydöstra hörnet av ön.

Hitta alternativ till Paros Serifos färjor