Biljett sökning

Hitta Paros Sikinos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Paros till Sikinos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Paros till Sikinos. För mer information och en snabb offert på Paros Sikinos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Paros Sikinos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Paros till Sikinos

  • SeaJets
    3 avgångar per vecka Paros Sikinos Färjor (3h 10m)

Guide till Paros

Paros är en del av Kykladerna ögruppen och ligger i Egeiska havet i Grekland. Hhamnen är den viktigaste transportnav för Kykladerna. Ön erbjuder vackra stränder och livligt nattliv, vilket gör det till ett populärt stopp för turister. Hamnen är mycket lätt att hitta var som helst på ön och är fullt utrustad med all persontrafik som man förväntar sig.

Guide till Sikinos

Sikinos är en grekisk ö i Kykladerna. Ön är liten och orörd av turism och förblir en lugn och lantlig del av Grekland med mindre än 300 invånare. Sikinos är en liten hamn som ligger i byn Alopronia.

Hitta alternativ till Paros Sikinos färjor