Biljett sökning

Hitta Patmos Kalymnos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Patmos till Kalymnos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Patmos till Kalymnos. För mer information och en snabb offert på Patmos Kalymnos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Patmos Kalymnos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Patmos till Kalymnos

Guide till Patmos

Patmos är en liten grekisk ö i Egeiska havet och den nordligaste av de Dodekaneserna. Öns viktigaste hamn i Patmos ligger i staden Skala och har bra förbindelser med buss och via väg, med alla skyltar på grekiska och engelska, även om anläggningar i hamnen är mycket begränsade.

Guide till Kalymnos

Kalymnos är en grekisk ö i sydöstra Egeiska havet, som utgör en del av de Dodcanese öarna. Färjehamnen ligger i hjärtat av ön och är den perfekta inkörsporten för att utforska de omgivande öarna. Hamnen erbjuder en rad faciliteter för besökande passagerare.

Hitta alternativ till Patmos Kalymnos färjor