Biljett sökning

Hitta Patmos Pireus färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Patmos till Pireus som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Patmos till Pireus färja! Se nedan för information om Patmos Pireus färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Patmos till Pireus

Guide till Patmos

Patmos är en liten grekisk ö i Egeiska havet och den nordligaste av de Dodekaneserna. Öns viktigaste hamn i Patmos ligger i staden Skala och har bra förbindelser med buss och via väg, med alla skyltar på grekiska och engelska, även om anläggningar i hamnen är mycket begränsade.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Hitta alternativ till Patmos Pireus färjor