Biljett sökning

Hitta Patmos Vathi färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Patmos till Vathi som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Patmos till Vathi färja! Se nedan för information om Patmos Vathi färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Patmos till Vathi

Guide till Patmos

Patmos är en liten grekisk ö i Egeiska havet och den nordligaste av de Dodekaneserna. Öns viktigaste hamn i Patmos ligger i staden Skala och har bra förbindelser med buss och via väg, med alla skyltar på grekiska och engelska, även om anläggningar i hamnen är mycket begränsade.

Guide till Vathi

Vathi är en stad på ön Samos som ligger i norra Egeiska havet i Grekland, det är en huvudstad och den största staden på ön. Vathi är en av två portar på Samos som ligger på den östra delen av ön. Känd för sitt kristallklara vatten och grönskande terräng och det är ett populärt turistmål. Huvudstaden ligger vid hamnen, som sträcker sig ut till en vacker vik.

Hitta alternativ till Patmos Vathi färjor