Biljett sökning

Hitta Pianosa Piombino färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Pianosa till Piombino som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Pianosa till Piombino färja! Se nedan för information om Pianosa Piombino färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Pianosa till Piombino

  • Toremar
    1 1 Veckovis Pianosa Piombino Ferry (3h 0m)

Guide till Pianosa

Ön Pianosa är en del av Italiens toskanska arkipelagen. Det var en gång ett hem för ett fängelse som höll några av de farligaste maffian brottslingar och är nu helt obebott. Hamnen har ett komplett utbud av faciliteter för besökare och är lättillgängligt från alla delar av ön, men man ska vara medveten om att mobil kommunikation inte fungerar var som helst på ön.

Guide till Piombino

Piombino är en italiensk stad i provinsen Livorno och är en av de största hamnarna på den västra kusten i Italien. Hamnen erbjuder ett bra utbud av passagerar faciliteter och är lättillgängligt från motorvägen.

Hitta alternativ till Pianosa Piombino färjor