Biljett sökning

Hitta Pianosa Rio Marina färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Pianosa till Rio Marina med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Pianosa till Rio Marina. För mer information och en snabb offert på Pianosa Rio Marina färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Pianosa Rio Marina vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Pianosa till Rio Marina

  • Toremar
    1 1 Veckovis Pianosa Rio Marina Ferry (1h 50m)

Guide till Pianosa

Ön Pianosa är en del av Italiens toskanska arkipelagen. Det var en gång ett hem för ett fängelse som höll några av de farligaste maffian brottslingar och är nu helt obebott. Hamnen har ett komplett utbud av faciliteter för besökare och är lättillgängligt från alla delar av ön, men man ska vara medveten om att mobil kommunikation inte fungerar var som helst på ön.

Guide till Rio Marina

Rio Marina ligger i den italienska regionen Toscana på ön Elba och ligger på den östra delen av ön i en liten vik. Färjehamnen i Rio Marina har en passagerarterminal med bra faciliteter och nära till affärer och restauranger. Lätt att nå med lokala vägar, Rio Marina har blivit inkörsporten till fastlandet från Elba och erbjuder linjetrafik till och från ön.

Hitta alternativ till Pianosa Rio Marina färjor