Biljett sökning

Hitta Pireus Agistri färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Pireus till Agistri som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Pireus till Agistri färja! Se nedan för information om Pireus Agistri färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Pireus till Agistri

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Guide till Agistri

Ön Agistri är en av de vackraste av de Saroniska öarna och ligger bara en kort färjetur från Aten. Agistri har en liten hamn och en pittoresk fiskehamn som är omgiven av taverna som serverar färsk fisk. Transport runt ön är enkelt via taxi och buss, eller till och med turisttåg.

Hitta alternativ till Pireus Agistri färjor