Biljett sökning

Hitta Pireus Astypalea färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Pireus till Astypalea överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Pireus till Astypalea på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Pireus Astypalea färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Pireus Astypalea färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Pireus Astypalea länkarna nedan.

Färjor från Pireus till Astypalea

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Guide till Astypalea

Astypalea tillhör Tolvöarna i sydöstra delen av Egeiska havet. Ön liknar formen av en fjäril och den är känd av lokalbefolkningen som "bank of Gods". Det finns regelbundna färjor till och från Aten och de omgivande öar. På Astypalea finns det kollektivtrafik som är lättillgänglig samt bil-och motorcykeluthyrning.

Hitta alternativ till Pireus Astypalea färjor