Biljett sökning

Hitta Pireus Chania färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Pireus till Chania med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Pireus till Chania. För mer information och en snabb offert på Pireus Chania färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Pireus Chania vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Pireus till Chania

  • Minoan Lines
    6 avgångar per vecka Pireus Chania Färjor (6h 30m)
  • Anek Superfast
    7 avgångar per vecka Pireus Chania Färjor (8h 0m)

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Guide till Chania

Chania är den näst största staden på Kreta och ligger längst den norra kusten av ön. Den viktigaste hamnen i Chania ligger ca 6 km från den största staden i närliggande Souda, med regelbunden busstrafik till och från centrala staden till hamnen. Chania är känd för sin gamla stad och venetianska hamnen som är en populär turistattraktion under sommarmånaderna.

Hitta alternativ till Pireus Chania färjor