Biljett sökning

Hitta Pireus Ermioni färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Pireus till Ermioni med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Pireus till Ermioni rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Pireus Ermioni färjor som inkluderar tidtabeller, Pireus Ermioni färjepriser och info hur man bokar Pireus Ermioni färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Ermioni till Pireus sida!

Färjor från Pireus till Ermioni

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Guide till Ermioni

Ermioni är en liten stad och före detta kommun i Argolis i Grekland. En liten hamnstad som ligger ungefär två och en halv timmar från Aten. Den lilla hamnen i Limania är den viktigaste hamnen för passagerare med alla faciliteter inklusive restauranger, banker och apotek samt tillgång till lokala transporter som finns tillgängliga liksom hyrbil, som rekommenderas för att utforska denna lilla stad.

Hitta alternativ till Pireus Ermioni färjor