Biljett sökning

Hitta Pireus Evdilos färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Pireus till Evdilos med alla de stora färjerederierna mellan Pireus till Evdilos!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Pireus Evdilos.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Pireus eller Evdilos länkarna på denna sida.

Färjor från Pireus till Evdilos

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Guide till Evdilos

Evdilos är en by i den centrala delen av ön Ikaria i Grekland. Den tysta och traditionella grekiska byn har en liten pittoresk port omgiven av traditionella byggnader och små vägar. Byn är bäst att utforska med bil när man lämnar hamnen eller som en fot passagerare så finns det den lokala busstrafiken som dock är begränsad. Stränderna har vacker vit sand och klarblått vatten, vilket ger byn en orörd känsla.

Hitta alternativ till Pireus Evdilos färjor