Biljett sökning

Hitta Pireus Folegandros färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Pireus till Folegandros överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Pireus till Folegandros på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Pireus Folegandros färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Pireus Folegandros färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Pireus Folegandros länkarna nedan.

Färjor från Pireus till Folegandros

  • Zante Ferries
    3 avgångar per vecka Pireus Folegandros Färjor (7h 30m)
  • SeaJets
    7 avgångar per vecka Pireus Folegandros Färjor (4h 15m)
  • Golden Star Ferries
    7 avgångar per vecka Pireus Folegandros Färjor (4h 25m)

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Guide till Folegandros

Folegandros är en liten grekisk ö i Egeiska havet och bildar delar av Kykladerna. Karavostasiss är den största hamnen som ligger på den södra sidan av ön. Hamnen har minimal anläggningar men har en regelbunden busstrafik som ansluter till de större byarna på ön.

Hitta alternativ till Pireus Folegandros färjor