Biljett sökning

Hitta Pireus Kimolos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Pireus till Kimolos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Pireus till Kimolos. För mer information och en snabb offert på Pireus Kimolos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Pireus Kimolos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Pireus till Kimolos

  • Zante Ferries
    4 avgångar per vecka Pireus Kimolos Färjor (6h 0m)
  • SeaJets
    2 avgångar per vecka Pireus Kimolos Färjor (3h 40m)

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Guide till Kimolos

Kimolos är en bergig ö i den sydvästra spetsen av Kykladerna gruppen i Grekland och är en lugn semesterort. Hamnen i Kimolos har kopplingar till Pireus hamnen i Aten året runt via färja. Hamnen har begränsade faciliteter, men har bussförbindelser och taxi som är tillgängliga.

Hitta alternativ till Pireus Kimolos färjor