Biljett sökning

Hitta Pireus Leros färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Pireus till Leros överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Pireus till Leros på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Pireus Leros färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Pireus Leros färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Pireus Leros länkarna nedan.

Färjor från Pireus till Leros

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Guide till Leros

Leros är en grekisk ö och kommun Dodekaneserna i södra Egeiska havet. Den viktigaste hamnen i Leros ligger i staden Lakki och var tidigare flottbasen för Tyskland och Italien. Hamnen har nu blivit en färjeterminal för besökande turister. Hamnen och terminalen har en begränsad mängd anläggningar, men den största staden är inom gångavstånd som ger tillgång till kollektivtrafik, hyrbil och taxi.

Hitta alternativ till Pireus Leros färjor