Biljett sökning

Hitta Pireus Rhodos färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Pireus till Rhodos med alla de stora färjerederierna mellan Pireus till Rhodos!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Pireus Rhodos.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Pireus eller Rhodos länkarna på denna sida.

Färjor från Pireus till Rhodos

  • Blue Star Ferries
    2 avgångar per vecka Pireus Rhodos Färjor (12h 55m)
  • Anek Lines
    2 avgångar per vecka Pireus Rhodos Färjor (27h 10m)

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Hitta alternativ till Pireus Rhodos färjor