Biljett sökning

Hitta Pireus Sifnos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Pireus till Sifnos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Pireus till Sifnos. För mer information och en snabb offert på Pireus Sifnos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Pireus Sifnos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Pireus till Sifnos

  • Aegean Speed Lines
    6 avgångar per vecka Pireus Sifnos Färjor (3h 10m)
  • Zante Ferries
    6 avgångar per vecka Pireus Sifnos Färjor (4h 30m)
  • SeaJets
    12 avgångar per vecka Pireus Sifnos Färjor (2h 20m)

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Guide till Sifnos

Sifnos är en ö i Kykladerna ögrupp i Grekland. Känd för sin keramik, och den kallas ibland för "Poets Island" som några kända poeter har historiskt varit född på ön. Färjehamnen ligger på västra delen av ön.

Hitta alternativ till Pireus Sifnos färjor