Biljett sökning

Hitta Ponza Formia färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Ponza till Formia som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Ponza till Formia färja! Se nedan för information om Ponza Formia färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Ponza till Formia

  • Laziomar
    14 avgångar per vecka Ponza Formia Färjor (2h 30m)
  • Laziomar
    11 avgångar per vecka Ponza Formia Färjor (1h 20m)

Guide till Ponza

Ponza är den största av de italienska Pontine öarna, och legenden säger att ön fick sitt namn efter den romerska guvernören i Judeen Pontius Pilatus. Staden Ponza är en fiske och båtlivs port, med flera bryggor för att rymma stora båtar, skeppsbyggnad och för reparationer. Hamnen i Ponza är ganska liten och erbjuder ett litet antal passagerare, även om det finns många restauranger och butiker i närområdet.

Guide till Formia

Formia ligger i Medelhavet vid Italiens kust, ungefär halvvägs mellan Rom och Neapel. Det finns ett antal underverk i Formia, främst gravar åt romerska politiker och filosofen Cicero. Formia är också hem till National friidrottens skolan av den italienska olympiska kommittén.

Hitta alternativ till Ponza Formia färjor