Biljett sökning

Hitta Ponza Ventotene färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Ponza till Ventotene överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Ponza till Ventotene på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Ponza Ventotene färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Ponza Ventotene färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Ponza Ventotene länkarna nedan.

Färjor från Ponza till Ventotene

  • SNAV
    5 avgångar per vecka Ponza Ventotene Färjor (0h 50m)
  • NLG
    1 1 Veckovis Ponza Ventotene Ferry (0h 45m)

Guide till Ponza

Ponza är den största av de italienska Pontine öarna, och legenden säger att ön fick sitt namn efter den romerska guvernören i Judeen Pontius Pilatus. Staden Ponza är en fiske och båtlivs port, med flera bryggor för att rymma stora båtar, skeppsbyggnad och för reparationer. Hamnen i Ponza är ganska liten och erbjuder ett litet antal passagerare, även om det finns många restauranger och butiker i närområdet.

Guide till Ventotene

Ventotene är en av Pontineöarna i Tyrrenska havet. Ön är resterna av en gammal vulkan och är känd för att vara på ön för Augustus förvisade dotter som fick straff för hennes överdrivna äktenskapsbrott. Hamnen, som fortfarande är i bruk idag har sin egen historia och under 2009 fann arkeologer en kyrkogård av 5 romerska fartyg i det djupa vattnet, med sin last av oliv-och metalltackor som fortfarande var i sitt ursprungliga skick.

Hitta alternativ till Ponza Ventotene färjor