Biljett sökning

Hitta Poole Guernsey färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Poole till Guernsey med alla de stora färjerederierna mellan Poole till Guernsey!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Poole Guernsey.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Poole eller Guernsey länkarna på denna sida.

Färjor från Poole till Guernsey

Guide till Poole

Poole är en kuststad och hamnstad som ligger på Englands sydkust i Dorset. Poole är en livlig turistort och var en gång en av de mest trafikerade hamnarna i England. Idag är det en kommersiell hamn för gods-och passagerarfärjor och även hem till Royal National Lifeboat Institution. Passagerarterminalen har ett bra utbud av faciliteter och tillgång till kollektivtrafik och vägnät till resten av Storbritannien.

Guide till Guernsey

Guernsey ligger bland Kanalöarna och är en del av de sydligaste öarna som utgör de brittiska öarna, men är geografiskt sätt närmare till Frankrike med en stark fiske-och sjöfartshistoria. Huvudstaden Guersey har en vacker hamn som är en unik och traditionell, vilket är en fantastisk utsikt när man anländer med färja. Passagerarterminalen ligger i hjärtat av staden, så tillgång till kollektivtrafik och taxi tar ca 10 minuters till fots.

Hitta alternativ till Poole Guernsey färjor