Biljett sökning

Hitta Porto Heli Ermioni färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Porto Heli till Ermioni överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Porto Heli till Ermioni på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Porto Heli Ermioni färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Porto Heli Ermioni färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Porto Heli Ermioni länkarna nedan.

Färjor från Porto Heli till Ermioni

Guide till Porto Heli

Porto Heli är omgiven av klart vatten, antika artefakter och ett antal fantastiska stränder. Under sommarmånaderna är kusten bombarderad med båtar på grund av de idealiska väderförhållanden.

Guide till Ermioni

Ermioni är en liten stad och före detta kommun i Argolis i Grekland. En liten hamnstad som ligger ungefär två och en halv timmar från Aten. Den lilla hamnen i Limania är den viktigaste hamnen för passagerare med alla faciliteter inklusive restauranger, banker och apotek samt tillgång till lokala transporter som finns tillgängliga liksom hyrbil, som rekommenderas för att utforska denna lilla stad.

Hitta alternativ till Porto Heli Ermioni färjor