Biljett sökning

Hitta Porto Torres Porto Vecchio färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Porto Torres till Porto Vecchio med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Porto Torres till Porto Vecchio. För mer information och en snabb offert på Porto Torres Porto Vecchio färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Porto Torres Porto Vecchio vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Porto Torres till Porto Vecchio

Guide till Porto Torres

Porto Torres är en stad vid kusten på nordvästra Sardinien. Hamnen i Porto Torres är grundläggande och har minimala passageraranläggningar, men på grund av närheten till den största staden, så finna alla bekvämligheter bara en kort promenad bort med tillgång till lokala vägar och kollektivtrafik.

Guide till Porto Vecchio

Porto Vecchio är en kommun i Corse-du-Sud i Frankrike på södra kusten av Korsika. En gång känd som "staden av salt 'som idag har salta våtmarker som inte längre fungerar. Hamn-och passagerarterminalerna har ett brett utbud av tjänster för besökare.

Hitta alternativ till Porto Torres Porto Vecchio färjor