Biljett sökning

Hitta Porto Torres Toulon färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Porto Torres till Toulon som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Porto Torres till Toulon färja! Se nedan för information om Porto Torres Toulon färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Porto Torres till Toulon

  • Corsica Ferries
    2 avgångar per vecka Porto Torres Toulon Färjor (9h 57m)

Guide till Porto Torres

Porto Torres är en stad vid kusten på nordvästra Sardinien. Hamnen i Porto Torres är grundläggande och har minimala passageraranläggningar, men på grund av närheten till den största staden, så finna alla bekvämligheter bara en kort promenad bort med tillgång till lokala vägar och kollektivtrafik.

Guide till Toulon

Toulon är en stad i södra Frankrike och en militär hamn vid Medelhavskusten med en stor fransk flottbas. Toulon är en viktig bas för marin konstruktionen, fiske och hem till den franska flottans hangarfartyg. Den livliga hamnen har en gångväg som tar passagerarna direkt till stadens centrum med tillgång till kollektivtrafik och vägar till de stora motorvägssystemet.

Hitta alternativ till Porto Torres Toulon färjor