Biljett sökning

Hitta Portsmouth Santander färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Portsmouth till Santander med alla de stora färjerederierna mellan Portsmouth till Santander!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Portsmouth Santander.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Portsmouth eller Santander länkarna på denna sida.

Färjor från Portsmouth till Santander

Guide till Portsmouth

Portsmouth är den näst största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Portsmouth har varit en betydande örlogsstaden i århundraden och är hem för kända fartyg såsom Tudor Mary Rose och Lord Nelsons flaggskepp, HMS Victory. Den största hamnen har utmärkta motorvägar och järnvägsförbindelser från alla delar av Storbritannien och alla möjliga anläggning för passagerare i terminalbyggnaden.

Guide till Santander

Den historiska hamnstaden Santander ligger på Spaniens nordkust och är huvudstaden i Kantabrien. Staden är byggd kring hamnen, då den ligger i centrum av staden och har använts sedan före ockupationen av det romerska riket. Hamnen erbjuder bra passagerarmöjligheter och tillgång till det omfattande vägnätet och kollektivtrafiken.

Hitta alternativ till Portsmouth Santander färjor